fredag, april 30, 2010

Göteborg behöver ett maktskifte!

De fyra alliansledarna Jan Hallberg (M), Helene Odenjung (FP), Carina Liljesand (KD) och Anders Flanking (C) skriver idag på GP debatt om behovet av ett maktskifte i Göteborg:
Sedan 1994 har Göteborg varit i händerna på S. Men styret är bräckligt och beroende av kohandel. I maj 2007 sprack samarbetet med V och relationerna till MP är minst sagt frostiga. I slutändan drabbar det göteborgarnas välfärd rejält. I tidningen Fokus årliga kommunranking för 2009 hamnade Göteborg på en föga smickrande 213:e plats (av 291).
Samtidigt passar de fyra ledarna i opposition på att ge några tips om vad Anneli Hulthén bör säga på 1:maj. Mona Sahlin och socialdemokratins skyltfönster i Sverige, Göteborg, behöver skyltas om och glaset måste bytas. Det skulle både staden, göteborgarna, verksamheterna och politiken må bra av. Göteborg behöver ett maktskifte!

Andra bloggar om ett maktskifte i Göteborg: Rickard, Kristina, GL, Liberati, Berit, Mikael,

1 kommentar:

Anonym sa...

Äntligen en granskning av göteborgs stad. Dom skickar 4 man för att täppa igen ett hål i marken.. sen tar dom några timmars rast och tjänar nästan 30 000 i månaden. Jävla sosse pack styre.. t