måndag, mars 19, 2007

Persson, Sahlin och Fred


Ikväll var oppositionen i svensk politik tillbaks i Aktuellt, konstigt nog har de inte gjort något de senaste 6 månaderna – men opinionen har ändå blåst åt sossarna håll. Den första debatten mellan Mona och Fredrik gick till statsministerns favör. Tonen mellan de två var väldigt bra, kanske lite för snäll och visst måste hon få en smekmånad. Fredrik kommer att köra på framöver, tror jag.

För några år sedan intervjuade jag Mona Sahlin för gymnasiets tv-program Måste Ses, redan då tyckte jag mer om henne som person än som politiker. Så har det vart även under helgen och i kvällens debatt. Avslutningsvis hon klär sig som min mamma och har alltid gjort (vilket är ett stort +), snyggast i studion var dock Jalle, om än äldre, men faan vad han klär i kostym.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en intressant debatt! Helt okej var den!
Men frågan kvarstår:
vem eller vilka kommer att bli besvikna hos Socialdemokratern och dylika?
Sahlin kan inte tillmötesgå alla visioner.
Det ska mycket intressant när hon på allvar tar bladet från munnen och börjar formulera ståndpunkter.
Henrik, liberal

Anonym sa...

Public service skall inte syssla med trams.
En dokumentär av Persson på detta vis där en sjuk människa som är maktfullkommen ut i fingerspetsarna får tala om vem han är. Smutskasta andra utan att bli emot sagd. Dessutom kan vi åter konstatera att de få sändningsminutrarna kontra arbetstid borde fått även en statstjänstemanna ekonom att stoppa projektet.
Sjukt!