fredag, april 24, 2009

Pär i USA: Konst och 501

Fick idag sova någon extra timme innan vi genomförde några intervjuer till vår rapport som vi ska skriva om vårt besök här i SF. Jag har lärt mig massor under vår vecka som nu tyvärr närmar sig sitt slut, åker till flygplatsen imorgon förmiddag. Men det ska bli skönt att komma hem igen.

Idag har vi besökt distriktet Soma och San Francisco museum of modern art, vars helfräcka designade byggnad innehöll ett flertal intressanta utställningar med bland annat Piccasso, Miro, Matisse, Renoir och Dali.

Under eftermiddagen köpte jag mig ett par nya 501:or som inte släppts i Sverige än, både snygga och enormt sköna. Att köpa just Levi Strauss brallor i denna stad är ju ett måste, eftersom allt började här för över 150 år sedan.

För övrigt pratar FMR first lady Barbara Bush just nu ut om hur hemska medierna är och har varit mot tidigare fruar i Vita huset och mot hennes familj, speciellt hennes lille son, på Fox. Säkert flera amerikaner som gråter nu, det är så gulligt - tror att hon har lyft sig nyligen. Är dessutom helt övertygad om att det är Barbara som styrt hela familjen och dess tid i Vita huset, det syns på blicken.

:)

Inga kommentarer: