tisdag, oktober 18, 2005

Tisdags funderingar

I dagens SVD kan man läsa att ”Persson väljer Schyman före Lundgren”, inte så konstigt, dom har ju samarbetat innan och kan säkert göra det igen. Persson är skitskraj för att förlora makten och självklart rädd för den fd partivännen Lundgren. Det dom idag har gemensamt är att dom är maktkåta båda två. Skillnaden är att Lundgren inte vet vad för politik han ska driva.

I samma tidning, går det läsa om ”
Nytt nedslag mot Ringholms klubb”. Vice statsminister Bosse Ringholms gamla fotbollsklubb Enskede IK har undanhållit en knapp miljon från beskattning. Som om det skulle vara en nyhet, det har hänt innan och lär säkert hända igen. Bosse R, är en herre som inte går att lita på. Förhoppningsvis kanske hans väljare förstår det också.

När jag ändå är inne och hackar på politiker i största allmänhet, måste jag väl också vara lite självkritisk, min partivän Maria Carlshamre, har nyligen fällts i Sthlms tingsrätt, överklagar hon inte så tycker jag att hon ska avgå som EU-parlamentariker. Politiker ska alltid föregå med gott exempel.

Inga kommentarer: