torsdag, oktober 27, 2005

Göran är en last för Göteborg

Göran Johansson, som många gånger har kallats ”Göteborgs starke man” har nu meddelat att han tänker lämna sin post som ordförande i Kommunstyrelsen i Göteborg antingen innan eller efter valet. Jag tror att det blir innan och det är också dags att vi spräcker bubblan om Göran.

GT skriver idag; ”Oavsett vilken politisk uppfattning man har går en sak att slå fast. Utan Göran Johansson hade inte Göteborg sett ut som staden gör idag.”

No shit, visst är det så, men inte så konstigt heller gubben har ju haft makten i Göteborg nästa lika länge som jag har levt. Det är dags att spräcka myten om att Göran är bra för Göteborg. Vad har han gjort mer än suttit på sitt kontor och surat den senaste tiden? Göteborg har förlorat AMF 4, vi har inte fått några stora infrastruktursatsningar och så länge som han sitter där han gör, så kommer regeringen fortsätta att frysa ut honom och Götet straffas. Nej, efter nästa års val är det dags för en ledare med visioner och engagemang! Helene Odenjung till KS-ordförande.

Inga kommentarer: