lördag, maj 17, 2008

Hur hinner man med?

Under våren har jag kombinerat en del roller, inte för att jag har speciellt svårt att lyckas göra massa saker samtidigt. Men en sak är säker – jag blir väldigt trött av det. Som ni läsare vet så kombinerar jag både heltidsjobb med studier på lika många timmar. Under helgen färdigställer jag min c-uppsats i historia som kartlägger organiseringen och finansieringen av Ostindiefararen Götheborg. Jag hade gärna fortsatt med det projektet under flera månader till, men nu måste jag anpassa mig efter tidsschemat. Uppsatsen lyfter en del spännande saker och är väldigt aktuell med tanke på att skeppet vars historia jag skriver om igår lämnade Göteborg för en ny resa till Östersjön.

Förutom det har jag även tvättat, både jag och min sambo kunde konstatera att det inte längre går att köpa nya kläder hela tiden. Det behövdes tvätta och nu några timmar senare är sex tvättar genomförda, tvätten hänger dock kvar några trappor ner i källaren.

För att knyta ihop detta inlägg ställer jag frågan, hur fan lyckas man kombinera både jobb, sambo, hund, träning, vänner, familj, studier, ordförandeskap och göra det bra? Jag har ingen aning är alltid lika förvånad över att jag lyckas och samtidigt vara hyfsat trevlig...

1 kommentar:

bergh sa...

Pär,

är din uppsats om finansieringen färdig?

Jag är nyfiken och tar gärna del av denna, även i ofärdig version!

andreas.bergh at ratio.se