fredag, april 13, 2007

ååå, vill ha TV8

Jag har tyvärr inte TV8, även om jag verkligen skulle vilja ha kanalen. Sorgligt nog räcker inte mitt studiemedel till för att ha några extra kanaler. Lars Adaktusson är det första skälet och kommande sändningar från Amerikas Cup är det andra skälet att jag vill kunna se kanalen. Okej Bert är rätt kul också. Tur nog har denna kommersiella version av SVT och P1 har en bra webb-tv.

Igår debatterade första gången folkpartiet med Sverigedemokraterna direkt i Adaktussons studio. Jimmie Åkesson ordförande för SD debatterade med fps partisekreterare Erik Ullenhag. Debatten var bra och blev tydlig. Jimmie ansåg att massinvandringen är det onda i samhället och skapar alla problem. Det som gjorde mig väldigt glad var att Erik verkligen försökte att inte diskutera just invandringsfrågan, utan ville diskutera andra frågor...Bra att ni tar debatten, Erik!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en jätteintressant debatt! Jättebra av Fp och M att ta debatten!
SD:s korhuspolitik måste vältas!
S fegar som vanligt...
Henrik, liberal i Väst

Gustafsson sa...

Visst var det bra, debatten måste bara - lyftas till andra frågor också, så att tittarna/väljarna kan se lite av de som kom fram ikväll. dvs att SD bara är populister och extrema.