onsdag, februari 24, 2010

Sociala medier och valrörelse

För att nå målet med att inte ha någon fritid är jag förutom jobbet och ordförandeskapet i Liberala studenter - också upptagen med en hel del internt arbete inom folkpartiet i Göteborg. Hmm, jag har en väldigt givande och aktiv fritid – men jag älskar valrörelser!

Bland annat så sitter jag i vår lokala valledning och kommer ansvara för team media under valrörelsen. Där ligger partiets arbete med sociala medier. Idag kommenterar jag (tyvärr väldigt kort) det hela till Västekot som gjort en rundringning bland partierna. Bra att SR uppmärksammar nya former för dialog! Kristina skriver om det här. Vill man veta mer om vårt arbete med sociala medier är man välkommen till en första utbildning som hålls på vår partiexpedition, tisdagen den 30 mars.

6 kommentarer:

samikorpela sa...

Jag hörde inslaget. Det var bra men lite kort som sagt. Vad jag blev rädd för var att man satt sociala medier på en person precis som att en person kan ordna det där med sociala medier och valrörelsen på Internet. Hoppas jag fick fel intryck.

ps. Bra med utbildning! Kan tycka att det är något svårt att skapa en rutin för alla (för sociala medier) på fem månader. Men det är väldigt bra att det kommer igång!

Pär Gustafsson sa...

Användningen av sociala medier bygger ju på delaktighet och kan inte fixas av en person. Däremot har jag ansvar i valledningen för FP Göteborgs arbete på webben, där sociala medier ingår.

Arbetet har varit igång en längre tid, vad vi nu gör är att organisera det på ett bättre sätt. Hoppas att du kommer på utbildningen. För då blir det inte ett kort inslag i radion.

Anonym sa...

hej där du är så duktig på allt men vi är en del som vill vara med. gbg liberalen, nystart av radio liberal på 103,1 o poå öppna kanalen vilka medier jag är rätt så van att jobba med. Vad tycker du min vän
roland
jobba inte ihjäl dig säger en äldre o erfaren vän o partivän

Anonym sa...

vill ha lite kommunikation med dig o partiet

orlando sa...

när är utbildninge
roland

Pär Gustafsson sa...

@Roland.

Jag tror mer på poddradio och sändningar via Bambuser, Livestream och youtube, än närradion och öppnakanalen. Både billigare och vi når fler med att använda webben. Utbildningen äger rum den 30 mars på expeditionen.