måndag, maj 29, 2006

När blev funktionshinder av betydelse för engangemang, Nicklas?

Det finns personer som uttrycker sig dumt, vägrar svara på frågor och sen finns det idioter. Denna gång gäller det Landsorganisationen, LO, som trots att en majoritet av sina medlemmar inte vill finansiera sossarnas valkampanj med mångmiljoner gör det ändå. På LO:s valwebb finns det yngre medlemmar som bloggar från deras kampanj runt om i Sverige. En av bloggarna är Nicklas Eriksson han besökte i helgen ett av Göteborgs bästa arrangemang; Hammarkullefestivalen, på bloggen kommenterar han Folkpartiet. Det är ju och för sig inget speciellt – inte heller kommentaren av frånvaron av kvinnliga liberala kampanjare. Nej, det som gör mig riktigt jävla förbannad är:

”Rent patetiskt blev det när de rullade in en gubbe i rullstol samt en dvärg. Jodå det är sant. Det var som att de ville säga: Kolla här, vi har också några minoriteter!!! Så vilka är det som är Folkets Parti egentligen?”

Dvärgen, Stein, är en kollega och vän till mig och den andre Tommy, är en aktiv fp-medlem. Båda var där för att kampanja och säkert berätta om sossarnas misslyckade integrationspolitik i Göteborg. Antingen var Nicklas påverkad när han skrev eller fruktansvärt avundsjuk på att liberalerna trots få ekonomiska medel kunde bedriva en bättre kampanj än honom och hans kamrater på plats. Men är man en del av makten så är det ju klart att man vill behålla den till varje pris.

Läs hela inlägget här.

1 kommentar:

Pär Gustafsson sa...

Pressmeddelande från Liberala ungdomsförbundet Väst

Presskontakt
Stein Ramstad
Ersättare (fp), SDN-frölunda
Mobil: 0703-67 47 65
Email: stein.ramstad@frolunda.goteborg.se

Måndag den 29 maj 2006

– Ge fan i min längd, LO!
Det säger Stein Ramstad (fp), efter att på LO-bloggen http://blogg.lo.se/b2e/blogs/index.php?blog=12 blivit uthängd som dit-släpad dvärg.

Under helgens folkfest, Hammarkullekarnevalen i Göteborg, fanns folkpartiet på plats och delade ut information och pratade politik. På plats fanns även Stein Ramstad, ersättare i Frölunda stadsdelsnämnd och kandidat till kommunfullmäktige i Göteborg.

När LO-bloggaren Nicklas Eriksson skriver om hammarkullen beskrivs folkpartisterna på följande sätt: ”Rent patetiskt blev det när de rullade in en gubbe i rullstol samt en dvärg. Jodå det är sant”. Nicklas Eriksson är dessutom klubbordförande för Fastighetsanställdasförbund avdelning 2 i Göteborg.

– Det känns kränkande att bli presenterad som en någon som om jag inte kunde tänka själv, utan har blivit släpad till Hammarkullen, säger Stein Ramstad. Varför skulle inte även de som sitter i rullstol få engagera sig politiskt fortsätter Stein Ramstad.

– Om LO tror att jag är folkpartiets dvärg-alibi, då får de tänka om, säger Stein Ramstad. Jag utmanar Nicklas Eriksson på debatt om situationen för funktionshindrade, så får vi se vem som är patetisk, säger Stein Ramstad.

– Jag kräver en ursäkt av Nicklas Eriksson. Vi kan inte acceptera detta beteende från LO och fackföreningsrörelsen. För alla ska väl med, eller? avslutar Stein Ramstad.

För mer information, kontakta Stein Ramstad enligt ovan.