onsdag, maj 10, 2006

Göran sågar Frank och dålig journalistik

Maktmissbruket hos Socialdemokraterna drabbar inte bara allmänheten utan även ledande socialdemokrater. I en artikel i GT igår sågar Göran Johansson, ordförande i kommunstyrelsen i Göteborg sitt egna kommunalråd Frank Andersson vid knölarna (måste vara bra sammarbete på GA-torg just nu...). Enligt skollagen är alla Sveriges kommuner skyldiga att fixa dagisplats till alla barn senast inom fyra månader. Det finns dock inget straff för den som bryter mot skollagen.

Det socialdemokratiska Göteborg är världsbäst på att bryta mot just den här lagen. Men nu ska Göran göra något åt det eftersom Frank inte har klarar av det, men sossarna har haft chansen länge, även Göran – men har inte gjort något. Jag tror att veteranen har drabbats av valfeber.

Än värre än Görans avsågning av Frank är avslutningen i artikeln; ”Det enda märkliga är att ingen kommit på den geniala idén innan Göran Johansson tröttade på allt trixande med siffrorna och personligen tog hand om saken”. Ursäkta men är det ett dåligt skämt Mats Wångersjö? Jag tycker att det luktar om din journalistik.

Inga kommentarer: